Få en digital bogholder til en fast månedlig pris

Meneto er din digitale alt-i-en regnskabsløsning. Vi klarer din løbende bogføring, bankafstemning, moms og årsregnskab til en fast månedlig pris.

Få et uforpligtende tilbud og den første måned gratis

Vores bogholdere laver din løbende bogføring

Vores bogholdere sørger for at udarbejde alt til dit årsregnskab og oplysningsskema - og det er inkluderet i din faste månedlige pris.

Det eneste du selv skal gøre er, at indberette det. Nemmere bliver det ikke.

Prøv gratis nu

Dit årsregnskab eller oplysningsskema er inkluderet i prisen

Vores bogholdere og revisorer sørger for at udarbejde alt til dit årsregnskab og oplysningsskema - og det er inkluderet i din faste månedlige pris.

Slip for at bekymre dig om regnskabet op til deadline og læn dig i stedet tilbage. Alle frister bliver overholdt, så du undgår fejl og bøder.

Brugervenligt regnskabsprogram inkluderet i din pris

I vores brugervenlige regnskabsprogram har du adgang til fakturering, EAN-fakturering, rykkermodul, abonnementsfakturering, tilbudsmodul, godt økonomisk overblik, en gratis mobilapp og meget mere.

Prøv gratis nu

Bogføring og regnskab til en brøkdel af prisen

Meneto er din digitale alt-i-en regnskabsløsning. Vi ordner hele dit regnskab for dig, så du får mere tid til dine kunder.

Prisen starter fra kun 595 kr./md. afhængig af din omsætning og virksomhedsform. Få et uforpligtende tilbud nu og få første måned gratis.

Book en uforpligtende samtale