Det får du med Meneto

Meneto er en digital regnskabsløsning, der frigør dig fra bogføring og besværlige beregninger. Se, hvad du får her.

Upload dine bilag, så bogfører vi dem for dig

Vores dygtige bogholdere bogfører alle dine bilag for dig, så du kan fokusere på din forretning i stedet. Vores mål er, at alle bilag er bogført løbende.

Forbind din bank med dit regnskab

Du kan nemt forbinde Menetos regnskabsprogram med din bank. Så henter vi automatisk alle dine posteringer i realtid og afstemmer dem med bogføringen.

Vores bankforbindelse understøtter de fleste danske banker. Det eneste du skal gøre er at vælge din bank og vælge hvilken konto, vi skal forbinde til.

Alt du skal bruge til din momsindberetning

Slip for hovedpinen op til momsindberetningen. Dit team af bogholdere udarbejder din moms for dig, så det kan indberettes med få klik. Du har altid adgang til et simpelt overblik over tidligere og fremtidige momsperioder, så du ved, hvor meget du skal betale.

Send fakturaer til dine kunder direkte fra appen

Du kan nemt sende fakturaer til dine kunder både fra computeren eller mobilen, hvis du er på farten. Du kan gøre din faktura unik med dit eget logo, egne farver mv.

Alt du skal bruge til dit årsregnskab

Dit årsregnskab er inkluderet i din månedlige pris, hvis du har været kunde hos os i hele regnskabsåret. Vi udarbejder alle tal, du skal bruge og sætter det pænt op - så du nemt kan indberette det med få klik.

Brugervenligt regnskabsprogram

I vores brugervenlige regnskabsprogram har du adgang til fakturering, EAN-fakturering, rykkermodul, abonnementsfakturering, tilbudsmodul, godt økonomisk overblik, en gratis mobilapp og meget mere.

Support til dit regnskab alle årets dage

Vi hjælper hjertens gerne med at besvare dine spørgsmål til dit regnskab alle årets dage fra 9-23.

Start din GRATIS prøvemåned i dag

I din prøvemåned har du adgang til vores regnskabsprogram, og når du uploader dine bilag, så får vi dem bogført for dig. En perfekt uforpligtende måde at prøve os af på:

Prøv Meneto - GRATIS